Design SuiteDe zichtbaarheid van gridlijn-exemplaren in zichtvensters regelen

Je kan gridlijnen op een ontwerplaag selecteren en de exemplaren ervan makkelijk zichtbaar of onzichtbaar maken in zichtvensters.

Om de zichtbaarheid van gridlijn-exemplaren in zichtvensters te regelen:

Selecteer de gewenste gridlijnen op de ontwerplaag.

Ga naar het Infopalet en klik op Exemplaren gridlijn.

Het dialoogvenster ‘Exemplaren gridlijn’ wordt geopend. Hier zie je een lijst met alle zichtvensters in het bestand; de zichtvensters waarin de geselecteerde gridlijn niet kan worden weergegeven, zijn grijs gemaakt.

Klik in de eerste kolom om een vinkje te plaatsen en de gridlijn zichtbaar te maken in een bepaald zichtvenster, of klik om het vinkje te verwijderen en de gridlijn in dat zichtvenster onzichtbaar te maken.

Structurele grids

De zichtbaarheid van structurele grids in zichtvensters