Design SuiteVloeren creëren

Commando

Werkomgeving: Pad

Creëer vloer

Architectuur: Architectuur

Landschap: Landschap > Architectuur

Spotlight: Spotlight > Architectuur

Je kan er niet alleen vloeren mee creëren, maar ook 'decks', 'patios', 'stages', 'platforms' en 'lofts'. Gebruik dit commando om van om het even welk 2D-object een hybride (2D/3D) object te maken. Een vloer kan gelijk welke vorm of dikte hebben, maar ze is altijd vlak. Een vloer wordt ook altijd parallel met het actieve ontwerplaagvlak getekend.

Om een vloer te creëren:

Selecteer het 2D object waarvan je een vloer wilt maken.

Selecteer het commando.

Het dialoogvenster ‘Vloer’ wordt geopend.

Klik hier om de velden te tonen/te verbergen.Klik hier om de velden te tonen/te verbergen.

Veld

Omschrijving

Z-hoogte

Geef de hoogte op van de vloer ten opzichte van het actieve ontwerplaagvlak. Als de vloer een eigen ontwerplaag bezit, typ dan een 0 in.

Dikte

Geef de dikte van de vloer op.

Draagbalken creëren