Design SuiteStap 5: Een Marionette object creëren

Als laatste stap zet je het volledige script om in een Marionette object.

Klik met de rechtermuisknop op een willekeurige knoop in het netwerk , en selecteer het commando Netwerk inpakken in het contextmenu.

Klik dan met de rechtermuisknop op de wrapperknoop en selecteer het commando Zet om naar objectknoop in het contextmenu.

Het Marionette object wordt gecreëerd. In het Infopalet verschijnen de beschikbare parameters; pas deze parameters aan om het object bij te werken.

Klik om het eindresultaat van de tutorial te downloaden (hiervoor heb je een verbinding met internet nodig): Open het bestand vervolgens in Vectorworks om het Marionette netwerk te bekijken. Marionette 5