Rotatie 3D-objecten ongedaan maken

Commando

Locatie

Sneltoets

Rotatie 3D-objecten ongedaan maken

Bewerk

Ctrl+Shift+0 (nul, Windows)

Cmd+Shift+0 (nul, Mac)

Met het commando Rotatie 3D-objecten ongedaan maken kan je een 3D-object terug naar zijn oorspronkelijke oriëntatie brengen. Gebruik dit commando om symbolen, extrusies, meervoudige extrusies en wentelingen uit te lijnen volgens het stelsel van reële coördinaten.

Om de rotatie van een 3D-object ongedaan te maken.

Selecteer een of meer 3D-objecten waarvoor je de rotatie ongedaan wilt maken.

Selecteer het commando.

Objecten roteren

Heb je niet gevonden wat je zocht? Stel je vraag aan Dex, onze virtuele assistent.