De Vectorworks Voorkeuren herstellen

Klik op de knop Standaard om de standaardinstellingen van Vectorworks te herstellen. Je vindt deze knop op elk tabblad van het dialoogvenster ‘Voorkeuren Vectorworks’. De lijst van de laatst geopende documenten en de lijst van ontbrekende lettertypes wordt eveneens gewist. Serienummers, gebruikersnaam en bedrijfsnaam worden niet aangepast. Opgelet: je kan deze handeling niet meer ongedaan maken met het commando Herstel.