Design SuiteDraagwijdte van rechten: weergave-instellingen

Instellingen of voorkeur

Bevoegdheid om te bewerken

Bevoegdheid om bij te dragen

Werkdocumentinstellingen worden bijgewerkt met commando Vernieuw?*

Zoom

Alleen-Lezen

Project

Nee

Klassen

Alleen-Lezen

Project

Nee

Lagen

Alleen-Lezen

Project

Nee

Standaard aanzichten

Alleen-Lezen

Project

Nee

Projectie

Alleen-Lezen

Project

Nee

Rendering

Draadstructuur - instellingen

Shaded instellingen

Renderworks op maat - instellingen

Renderworks artistiek - instellingen

Lijnrendering - instelling

Schetsstijl - instellingen

Alleen-Lezen

Project

Nee

Meerdere aanzichten - instellingen

Alleen-Lezen

Project

Nee

Belichting

Alleen-Lezen

Project

Nee

Instellingen intelligente aanwijzer/Grijpopties

Alleen-Lezen

Project

Nee

Actieve klasse

Alleen-Lezen

Project

Nee

Actieve lagen

Alleen-Lezen

Project

Nee

Grootte documentvenster

Alleen-Lezen

Project

Nee

Zichtbaarheid lagen en klassen

Alleen-Lezen

Project

Nee

Actieve filter voor de volgende klassen- en lagenlijsten:

Klassen- en lagenlijsten in de Weergavebalk

Tabbladen Klassen, Ontwerplagen en Presentatielagen in het Organisatievenster

Tabbladen Klassen, Ontwerplagen en Presentatielagen in het Navigatiepalet

Alleen-Lezen

Project

Nee

De laatste kolom beschrijft wat er gebeurt met het werkdocument wanneer je het commando Vernieuw selecteert.

Neen: de instelling in het werkdocument wordt nooit bijgewerkt.

Ja, altijd: de instelling in het werkdocument wordt altijd bijgewerkt met de instelling in het projectbestand.

Ja, indien niet aangepast: de instelling in het werkdocument wordt bijgewerkt op voorwaarde dat deze ondertussen niet werd aangepast. Is dat wel het geval, dan zal deze instelling niet overschreven worden door het commando Vernieuw. Klik op de knop Herstel voorkeuren document om opnieuw de instellingen van het projectbestand over te nemen.