Design SuiteHet werkdocument vernieuwen

Weergavebalk

Vernieuw

Bestand

Als een medewerker zijn aanpassingen bijdraagt aan het projectbestand terwijl je in hetzelfde teamwerk bezig bent, kan het zijn dat je werkdocument de status verouderd krijgt. In dat geval kan je je werkdocument vernieuwen om opnieuw up-to-date te zijn met het projectbestand.

Om een werkdocument te vernieuwen:

Ook in het dialoogvenster 'Teamwerk' wordt een verouderde laag aangeduid. Selecteer het commando of klik op de knop in de Weergavebalk om het werkdocument te vernieuwen.

Enkel de verouderde delen van een werkdocument worden bijgewerkt. Als er een conflict bestaat tussen een onderdeel (bijvoorbestand, vraagt Vectorworks je eerst dit conflict op te lossen. Dit doe je door het onderdeel in je werkdocument te hernoemen of te vervangen.

Een werkdocument creëren en bewerken