Design SuiteHet werkdocument herstellen

Locatie

Vorige versie

Bestand

Tijdens het werken aan een teamwerk kunt u, indien je dat wenst, je aanpassingen ongedaan maken en van nul beginnen.

Om dit te doen, selecteer je het commando vanuit je werkdocument.

Alle veranderingen aan het werkdocument, inclusief aangepaste documentinstellingen en -voorkeuren, worden hiermee ongedaan gemaakt. Het werkdocument wordt hersteld naar de laatst beschikbare versie uit het projectbestand.