Een ontbrekend vlak in een subdivision-object opvullen

Gereedschappenset

Sluiten

Bewerk subdivision

3D Modelleren

Gebruik de methode Sluiten om een lus omgeven door open ribben op te vullen met een nieuw vlak.

Om een ontbrekend vlak in een subdivision-object op te vullen:

Selecteer het subdivision-object dat je wilt aanpassen.

Activeer het gereedschap en de methode.

Of: dubbelklik met het gereedschap Selectie op het subdivision-object om in één handeling het object te selecteren en het gereedschap Bewerk subdivision te activeren.

Selecteer de methode Sluiten.

Wanneer je met de aanwijzer over de kooi beweegt, zullen de open ribben rond een lus oplichten. Alleen lussen omgeven door open ribben kunnen worden opgevuld. Gesloten ribben lichten niet op wanneer je er met de aanwijzer over beweegt.

Klik op een open ribbe om de lus op te vullen met een nieuw vlak.

Subdivision-objecten bewerken