Design SuiteInsteekmodules uit vorige versies herrekenen

Locatie

Alle insteekmodules herrekenen

Extra > Hulpmiddelen

Wanneer je parametrische objecten uit een vorige versie van Vectorworks migreert, kan het zijn dat de weergegeven parameters op het Infopalet niet overeenkomen met de meest recente versie van de insteekmodule. Mogelijk werden ook de scripts voor één of meer parametrische objecten gewijzigd. Daarom kan je best de objecten in je tekening herrekenen. Selecteer het commando Alle insteekmodules herrekenen om een herrekening uit te voeren.

Om parametrische objecten te herrekenen:

Open een oudere tekening met één of meer parametrische objecten.

Selecteer het commando.

Het dialoogvenster ‘Alle insteekmodules herrekenen’ wordt geopend.

Klik op Ja om de insteekmodules te herrekenen:

Er verschijnt een bericht met de vooruitgang van het commando. Zodra het commando is uitgevoerd, zal het Infopalet alleen nog de parameters uit je huidige Vectorworksversie bevatten. Objecten die hier invloed van ondervinden, worden herrekend.