De instellingen van meerdere symbooldefinities tegelijkertijd bewerken

Wanneer je meerdere symboolodefinities in het Hulpbronnenbeheer selecteert, kan je de instellingen van deze symbolen tegelijkertijd bewerken.

Om de symboolinstellingen van meerdere symbooldefinities tegelijkertijd te bewerken:

Selecteer in het Hulpbronnenbeheer de symbolen die je wilt bewerken.

Klik dan met de rechtermuisknop op de hulpbronnen en selecteer het commando Bewerk symboolinstellingen in het contextmenu.

Het dialoogvenster ‘Symboolinstellingen’ wordt geopend.

Stel de parameters naar wens in. Dit zijn dezelfde als de parameters beschreven in Symbooldefinities creëren. Het is echter mogelijk dat deze symbooldefinities verschillende instellingen hebben. In dat geval zijn de parameters in kwestie blanco of aangeduid met een zwart blokje in plaats van een vinkje.

Als je verschillende types symbooldefinities selecteerde, kunnen er verscheidene opties voor omzetten beschikbaar zijn (Zet om naar groep/Zet om naar parametrisch object).

Symbooldefinities bewerken