Extra Vectorworksdiensten

Vectorworks Klantenportaal

Het Vectorworks Klantenportaal (customers.vectorworks.net) is een centrale locatie waar je toegang hebt tot allerhande Vectorworks-diensten, inhoud en informatie. Om je aan te melden bij het klantenportaal, selecteer je Help > Klantenportaal.

Vectorworks Service Select voordelen zijn beschikbaar via het klantenportaal, waar ze toegang bieden tot premium hulpbronnen bibliotheken, exclusieve video's op Vectorworks University, prioriteitsservice, verbeterde mogelijkheden met Vectorworks Cloud Services en meer.

Vectorworks studentenportaal

Het studentenportaal biedt studenten toegang tot een gratis te downloaden versie van Vectorworks Design Suite met inbegrip van Renderworks software.

Vectorworks Cloud Services

Deel bestanden en maak ontwerpkeuze vanop eender welke locatie met Vectorworks Cloud Services. Vectorworks Cloud Services voorziet alles wat je nodig heeft om een cloudbibliotheek te creëren die je kan bekijken en delen via eender welke webbrowser en via de Vectorworks Nomad mobiele app. Gelokaliseerde Vectorworks cloudservices zijn mogelijk niet beschikbaar in uw land; controleer hier de beschikbaarheid in je land vectorworks.net/service-select.

Om je aan te melden, selecteer je Help > Vectorworks Cloud Services.

Het menu Cloud in Vectorworks verwijst je door naar de Vectorworks Cloud Services-website. Hier kan je je cloud-account creëren en beheren. Voor toegang tot de online help van de clouddienst selecteer je in het menu Cloud > Help.

Vectorworks Nomad App

De Vectorworks Nomad App geeft je de mogelijkheid om via je mobiele toestel bestanden in de cloud te bekijken, wijzigen, delen en synchroniseren. Vectorworks Nomad is beschikbaar voor iOS- en Android-toestellen.

Vectorworks Remote app

De Vectorworks Remote app stelt je in staat om het Vectorworksprogramma op afstand te bedienen door middel van verschillende controleknoppen op je mobiel toestel. Zie Installatie Vectorworks Remote voor meer informatie.