Design SuiteKapjes voor muurverbindingen

Sneltoets

T-verbinding met kapjes

Verbind componenten

Architectuur

Alt+Shift+J (Windows)

Option+Shift+J (Mac)

Net als de T-verbindingswijze zorgt de methode Kapjes ervoor dat de geselecteerde muurcomponent langer of korter wordt totdat deze snijdt met de tweede geselecteerde muurcomponent. Er komt een kapje op de plaats waar het einde van de component de andere muur raakt.

Om muurcomponenten te verbinden d.m.v. kapjes:

Activeer het gereedschap en de methode.

Selecteer in het muursegment de component die je wilt verbinden.

Selecteer het tweede muursegment dat je wilt verbinden. De component die geschikt is voor verbinding licht op.

Herhaal stappen 2 en 3 voor elke component in het muursegment die je wilt verbinden.

Muurcomponenten verbinden

Muurcomponenten verbergen