Design SuiteDe hoogte van muren veranderen

Gereedschappenset

Vervorm 3D-controlepunten

Bewerk muur

Architectuur

Om de hoogte van de muur te veranderen:

Selecteer in een 3D-aanzicht de muur die je wenst aan te passen.

Activeer het gereedschap en de methode.

Klik op een van de controlepunten en versleep het.

Versleep een controlepunt in het midden om de hoogte van de hele muur te wijzigen.

Versleep een controlepunt op het uiteinde om de hoogte van één kant te wijzigen.

Versleep een controlepunt in het midden om de muurhoogte te wijzigen

Versleep en controlepunt op het uiteinde om de muur te vervormen

Muren vervormen