Design SuiteStijlen of regels combineren

Gereedschappenset

Combineer stijlen of regels

Bewerk muur

Architectuur

Om twee aangrenzende stijlen of regels van een vliesgevel te combineren:

Activeer het gereedschap en de methode.

Selecteer de te bewerken vliesgevel.

Klik op de twee stijlen of regels die je met elkaar wenst te combineren. De stijlen of regels moeten in elkaars verlengde liggen.

Op de plaats waar stijlen of regels elkaar kruisgewijs snijden, kan het nodig zijn om een loodrecht staande stijl of regel te splitsen alvorens je twee aangrenzende stijlen of regels kunt combineren.

De stijlen/regels worden gecombineerd. De kenmerken van de eerst aangeklikte lijst/regel gelden voor beide stijlen/regels als ze worden gecombineerd.

Profielen en panelen van vliesgevels bewerken