Verbroken abonnementen herstellen

Sneltoets

Organisatie

Extra

Laaginstellingen

Klasse-instellingen

Ctrl+Shift+O (Windows)

Cmd+Shift+O (Mac)

Als een abonnement de status ‘Verbroken’ heeft, wil dat zeggen dat Vectorworks het bronbestand niet kan terugvinden. De geabonneerde items uit dit bronbestand kunnen pas bijgewerkt worden wanneer de verbreking opnieuw hersteld is.

Om verbroken abonnementen te herstellen:

Selecteer het commando, of klik op Laaginstellingen of Klasse-instellingen in de weergavebalk en selecteer vervolgens Toon dialoogvenster ‘Organisatie’.

Het dialoogvenster ‘Organisatie’ wordt geopend.

Selecteer in het tabblad Abonnementen de bronbestanden met de verbroken abonnementen. Klik op Bijwerken.

Er verschijnt een melding waarin je gevraagd wordt het bronbestand op te zoeken. Als je meerdere abonnementen selecteerde, vink dan ook de optie Zoek naar andere verbroken abonnementen in de manueel opgegeven mappen aan, zodat Vectorworks naar alle bronbestanden op dezelfde locatie zoekt.

Deze melding verschijnt ook bij het openen van een bestand waarvoor de optie automatisch bijwerken is ingesteld, maar waarvan het abonnement verbroken is.

Klik op Ja. Het dialoogvenster ‘Open Vectorworks tekening’ verschijnt.

Zoek het bronbestand en klik op Openen.

In het tabblad Abonnementen is de status van het verbroken abonnement nu opnieuw veranderd in ‘Bijgewerkt’ of ‘Verouderd’. Als je heeft gevraagd om te zoeken naar andere verbroken abonnementen op dezelfde locatie, worden ook die abonnementen hersteld.

Abonnementen bijwerken