Geabonneerde bestanden openen

Locatie

Geabonneerde bestanden

Venster

In het geval van abonnementen op Vectorworksbestanden kunt op een eenvoudige manier de bronbestanden openen waarop het doelbestand geabonneerd is.

Om een geabonneerd bestand te openen:

Klik in de menubalk op Venster. In het gedeelte onderaan dit menu vind je een lijst met daarin elk Vectorworksbestand dat je momenteel geopend heeft.

Selecteer Geabonneerde bestanden onder de naam van het doelbestand, om alle Vectorworksbestanden te zien waarop het doelbestand geabonneerd is. Andere soorten bestanden kunnen geabonneerd worden, maar ze verschijnen niet in het menu.

Selecteer een geabonneerd bestand om het te openen.