Zoom op tekenformaat

Sneltoets

Zoom op tekenformaat

Weergave > Zoom

Ctrl+4 (Windows)

Cmd+4 (Mac)

FitToPageArea_button (Weergavebalk)

Met het commando Zoom op tekenformaat kan je de gehele tekening in de tekenzone plaatsen, zelfs als de tekening uit meerdere pagina's bestaat. Als de tekening op één pagina past, wordt de volledige pagina getoond. Als de tekening meerdere pagina’s beslaat, worden alle pagina’s binnen de tekenzone geplaatst.

Om de tekenzone uit te lijnen op de paginarand:

Selecteer het commando of klik op de knop in de Weergavebalk.

Vectorworks zoomt in of uit zodat alle pagina's in het afdrukbereik passen.

Zoom op objecten

Zoom