Parametrische restricties verwijderen

Locatie

Bewerk parametrische restricties

Bewerk

In het dialoogvenster ‘Restricties’ kan je afzonderlijke restricties selecteren en verwijderen of alle restricties tegelijk verwijderen. Je kan het commando ‘Bewerk parametrische restricties’ ook uitvoeren op meerdere geselecteerde objecten.

Om één restrictie te verwijderen:

Selecteer het object waarop de restrictie is toegepast.

Selecteer het commando.

Het dialoogvenster ‘Restricties’ wordt geopend.

Selecteer in de lijst de restrictie die je wilt verwijderen.

De geselecteerde restrictie kleurt rood in de tekening.

Klik op de knop Verwijder om de restrictie te verwijderen.

Om alle parametrische restricties tegelijk te verwijderen:

Selecteer het object/de objecten waarop de restricties zijn toegepast.

Klik rechts op een van de geselecteerde objecten en selecteer het commando Verwijder parametrische restricties in het contextmenu. OF: Klik op de knop Verwijder alles in het dialoogvenster ‘Restricties’.

Wanneer je een parametrische restrictie verwijdert, verdwijnen ook eventueel bijbehorende maatlijnen.

Parametrische restricties bewerken

Een restrictiewaarde aanpassen

Foutmeldingen bij het plaatsen van restricties