ArchitectGeavanceerde energieanalyse: Categorie Gebouw - Luchtdichtheid

In energiezuinige gebouwen is de luchtdichtheid van de gebouwschil cruciaal om warmte- en koudeverliezen te vermijden en om vochtvorming in de constructie te voorkomen.

Klik hier om de velden te tonen/te verbergen.Klik hier om de velden te tonen/te verbergen.

Veld

Omschrijving

Infiltratieventilatievoud

Selecteer één optie om te bepalen welke beschuttingstest moet worden uitgevoerd en wat de mate van blootstelling op het terrein is.

Meetresultaten luchtdichtheid

n50

Geef de resultaten op van de n50-luchtdichtheidsmeting die werd uitgevoerd op het terrein.

q50

Geef de resultaten op van de q50-luchtdichtheidsmeting die werd uitgevoerd op het terrein.

Geavanceerde energieanalyse

Eenvoudige energieanalyse

Onderlinge afhankelijkheid van parameters

Energos resultaten

Energos