ArchitectGeavanceerde energieanalyse

Sneltoets

Projecteigenschappen

Architectuur > Energos

Ctrl+Shift+Alt+E (Windows)

Cmd+Shift+Option+E (Mac)

Voer een geavanceerde energieanalyse uit indien je gedetailleerde resultaten en een volledige controle over de parameters wenst.

Selecteer het commando.

Schakel de optie Toon geavanceerde Energos parameters aan. Deskundige gebruikers kunnen dankzij deze optie gebruik maken van extra parameters en categorieƫn voor de energieanalyse. Zie Eenvoudige energieanalyse voor meer informatie over de parameters voor een eenvoudige analyse. Hieronder worden enkel de geavanceerde parameters beschreven.

Sets definiƫren

Geavanceerde energieanalyse: Categorie Gebouwtype

Geavanceerde energieanalyse: Categorie Gebouwtype - Profiel

Geavanceerde energieanalyse: Categorie Gebouwtype - Elektriciteit

Geavanceerde energieanalyse: Categorie gebouwschil

Geavanceerde energieanalyse: Categorie Gebouw - Ruimtes

Geavanceerde energieanalyse: Categorie Gebouw - Luchtdichtheid

Geavanceerde energieanalyse: Categorie Installaties

Geavanceerde energieanalyse: Categorie Installaties - Ventilatie

Geavanceerde energieanalyse: Categorie Installaties - Verwarming

Geavanceerde energieanalyse: Categorie Installaties - Koeling

Geavanceerde energieanalyse: Categorie Installaties - Sanitair warm water

Eenvoudige energieanalyse

Onderlinge afhankelijkheid van parameters

Energos resultaten

Energos