ArchitectGeavanceerde energieanalyse: Categorie Installaties

Kies uit de lijst de standaard installatie die het meest overeenkomt met het concept van het gebouw.

De installatie die je selecteert is richtinggevend voor verwarming, koeling, ventilatie en sanitair warm water. Voor een eenvoudige energieanalyse zijn deze vooringestelde waarden gemiddelden voor de geselecteerde installatie. Om een geavanceerde analyse uit te voeren, is het steeds mogelijk de voorgestelde parameters in de verschillende categorieën aan te passen en te bewaren. Ga als volgt te werk om een aangepaste installatie te bewaren:

Werkwijze

Selecteer de installatie en de gewenste instellingen.

Klik op de knop Bewaar aangepaste installatie.

Het dialoogvenster 'Bewaar beschrijving configuratie' wordt geopend.

Geef een beschrijving van het bewerkte gebouwtype.

Het aangepaste gebouwtype wordt bewaard in de gebruikersmap en wordt weergegeven tussen de andere gebouwtypes.

Deel aangepaste installaties met minder ervaren gebruikers. Als de installaties in hun gebruikersmap (Bibliotheek\Standaarden\Energieanalyse\Configurations) zitten, kunnen zij deze selecteren tussen de standaard configuraties.

Geavanceerde energieanalyse

Eenvoudige energieanalyse

Onderlinge afhankelijkheid van parameters

Energos resultaten

Energos