ArchitectGeavanceerde energieanalyse: Categorie Gebouwtype

Deze categorie is beschreven in Eenvoudige energieanalyse: Categorie Gebouwtype. Indien de geavanceerde parameters werden ingeschakeld, kunnen bewerkte gebouwtypes bewaard worden in de gebruikersmap en vervolgens gedeeld worden met andere, minder ervaren gebruikers.

Ga als volgt te werk om een aangepast gebouwtype te bewaren:

Selecteer het gebouwtype dat je wenst te bewaren.

Klik op de knop Bewaar aangepaste installatie.

Het dialoogvenster 'Bewaar beschrijving configuratie' wordt geopend.

Geef een beschrijving van het bewerkte gebouwtype.

Het aangepaste gebouwtype wordt bewaard in de gebruikersmap en wordt weergegeven tussen de andere gebouwtypes.

Deel aangepaste gebouwtypes met minder ervaren gebruikers. Als de gebouwtypes in hun gebruikersmap zitten, kunnen zij deze selecteren tussen de standaard configuraties.

Geavanceerde energieanalyse

Eenvoudige energieanalyse

Onderlinge afhankelijkheid van parameters

Energos resultaten

Energos