Design SuiteAfvoerpunten verbinden

Gereedschappenset

Verbind afvoerpunten

Afvloeiing plaat

Architectuur

Om afvoerpunten op een plaat te verbinden:

Selecteer de plaat.

Activeer het gereedschap en de methode.

Klik op het eerste afvoerpunt dat je wilt verbinden. Je ziet een lijn voor de nieuwe kilgoot in voorvertoning. Klik op het tweede afvoerpunt om de verbinding te voltooien.

Er wordt een nieuwe kilgoot tussen de afvoerpunten gecreëerd. De bestaande kilgoten en nokken worden aan de nieuwe geometrie van de plaat aangepast. Killen die in de richting van de kilgoten lopen of die zich ten opzichte hiervan in een loodrechte hoek bevinden, worden verwijderd. Je kan meerdere afvoerpunten met elkaar verbinden, zolang de kilgoten elkaar niet snijden.

Een nieuwe kilgoot verbindt de geselecteerde afvoerpunten. De helling wordt automatisch aangepast.

Om een uitvulling te creëren of te verwijderen, zie Uitvullingen van kilgoten bewerken.

Kilgoten tussen afvoerpunten bewerken

Afvloeiingssytemen voor platen creëren