Design SuiteAfvoerpunten bewerken

Bewerk

Afvloeiing plaat

Architectuur

Je kan afvoerpunten bewerken en verwijderen door middel van de commando’s in het contextmenu. Deze commando’s zijn enkel beschikbaar wanneer het gereedschap Afvloeiing plaat geselecteerd is.

Eigenschappen van afvoerpunten bewerken

Om de eigenschappen van afvoerpunten te bewerken:

Selecteer de plaat.

Activeer het gereedschap en de methode.

Klik met de rechtermuisknop op een of meer afvoerpunten en selecteer de optie Bewerk afvoerpunt(en) in het contextmenu.

Het dialoogvenster ‘Instellingen afvoerpunt(en)’ wordt geopend.

Stel de parameters in.

Klik hier om de velden te tonen/te verbergen.Klik hier om de velden te tonen/te verbergen.

Veld

Omschrijving

Peil

Bepaal hier de hoogte van het afvoerpunt. Dit is de hoogte vanaf de plaat.

Diameter

Geef hier de diameter van het afvoerpunt op.

ID-label

Vul hier het ID-label ter identificatie van het afvoerpunt in.

Symbool afvoerpunt

Vink deze optie aan om een symbool in te voegen bij nieuwe afvoerpunten.

Afvoerpunten verwijderen

Om een afvoerpunt te verwijderen:

Selecteer de plaat.

Activeer het gereedschap Afvloeiing plaat.

Klik met de rechtermuisknop op een of meer afvoerpunten en selecteer de optie Verwijder in het contextmenu.

Killen roteren

Afvloeiingselementen van platen bewerken