Parasolid X_T importeren

Locatie

Importeer Parasolid X_T (3D)

Bestand > Importeer

Importeer 3D Parasolid X_T-objecten, inclusief NURBS-curven, NURBS-oppervlakken en vormen. Vormen worden als generieke vormen geïmporteerd.

Om een Parasolid X_T-bestand te importeren:

Selecteer het commando en selecteer vervolgens het bestand dat je wilt importeren.

Als je over een Vectorworks-uitbreiding beschikt, kan je bestanden ook importeren door ze in een geopend Vectorworksbestand te slepen.

Het dialoogvenster ‘Importeer Parasolid X_T-bestand’ wordt geopend.

Selecteer Importeer als symbool om de inhoud van het bestand als een symbooldefinitie te importeren. Meer informatie vind je in Hulpbronnenbeheer en Concept: Vectorworks symbolen.