ArchitectCreëer zolder

Om een extra aan het dak toe te voegen:

Klik op Instellingen naast Creëer zolder in het dialoogvenster ‘Extra’s’. Het dialoogvenster ‘Zolder’ wordt geopend. Stel hier de parameters in.

Klik hier om de velden te tonen/te verbergen.Klik hier om de velden te tonen/te verbergen.

Veld

Omschrijving

Hoogte - Volledig

Selecteer deze instelling om de beschikbare hoogte volledig te gebruiken.

Hoogte - Op maat

Selecteer deze instelling om de hoogte op maat te definiëren.

Extra’s toevoegen aan daken