Design Suite Definities voor ingebouwde plug-in objecten aanpassen

Commando

Pad

Sneltoets

Beheer insteekmodules

Extra > Insteekmodules

Ctrl+Shift+Z (Windows)

Cmd+Shift+Z (Mac)

Met bepaalde ingebouwde plug-in objecten, zoals sommige bouten, sluitringen, schroeven, enzovoort, kun je delen van de objectdefinitie aanpassen.

Om definities voor parametrische objecten aan te passen:

Selecteer het commando.

Het dialoogvenster ‘Beheer insteekmodules’ wordt geopend.

Click the Built-in Plug-ins tab.

Selecteer de plug-in objectdefinitie die je wilt bewerken en klik dan op Aanpassen.

Het dialoogvenster ‘Bewerk insteekmodule’ wordt geopend. Op elk tabblad kunnen instellingen die niet grijs zijn gemaakt worden aangepast voor het geselecteerde plug-in object.

Pas de instellingen aan zoals beschreven in Definitie insteekmodule.

Bij het bewerken van pop-up keuzes:

Om een keuze uit de lijst te verwijderen, markeer je deze en druk je op de Backspace-toets.

Om een nieuwe keuze aan de lijst toe te voegen, plaats je de cursor op de gewenste plaats in de lijst en voer je de nieuwe parameters in.

Om een keuze te bewerken, typ je gewoon over de bestaande parameters heen.

Laat geen lege regels in de keuzelijst staan.

Als je keuzes toevoegt aan een 2D insteekobject dat een 3D tegenhanger heeft, moeten dezelfde keuzes worden toegevoegd aan het 3D insteekobject om het commando Creëer 3D-object uit 2D goed te laten werken.

Gebruik de volgende richtlijnen om een maat toe te voegen of te bewerken:

Grootte

Omschrijving

Inch

Voer de grootte in als breuk of decimaal. Voer een streepje in als scheidingsteken (met eventueel spaties ervoor en erachter). Voer de schroefdraad per inch in. Bijvoorbeeld: 1/2 - 20

Metrisch

Voer een hoofdletter of kleine letter "m" in Voer de nominale maat in millimeters in. Voer een hoofdletter of kleine letter “x” in als scheidingsteken (met eventueel spaties ervoor en erachter). Voer de schroefdraadsteek in. Bijvoorbeeld: M8 x 1.25