Migreren van vorige Vectorworksversies

Commando

Pad

Parametrische objecten bijwerken

Extra > Hulpmiddelen

Het commando Parametrische objecten bijwerken converteert verschillende oudere objecten naar de huidige indeling. Dit commando werkt op alle bestandslagen en, indien van toepassing, op objecten die vrijstaand zijn, in muren zijn geplaatst, in een geplaatst symbool of in een symbooldefinitie. Alle parameterwaarden die van toepassing zijn en eventueel gekoppelde records worden ook overgezet tijdens de conversie.

Het wordt aangeraden om een kopie van het bestand op te slaan voordat je het commando uitvoert, omdat het commando niet ongedaan kan worden gemaakt.

Om parametrische objecten bij te werken:

Open een bestand met verouderde objecten.

Selecteer het commando.

Het dialoogvenster Parametrische objecten bijwerken wordt geopend.

Selecteer het type object dat je wilt omzetten naar de nieuwe indeling.

Alle oudere versieobjecten van het geselecteerde type worden geconverteerd naar het nieuwe formaat.

Bestanden van vorige Vectorworksversies omzetten

Migratie-assistent