Bewaarde zichten bekijken

Om over te schakelen naar een bewaard zicht:

Ga verder met één van de werkwijzen hieronder:

Klik op de knop Bewaarde zichten in de Weergavebalk en selecteer het aanzicht.

Dubbelklik in het palet Bewaarde zichten op het aanzicht of selecteer het aanzicht en selecteer Uitvoeren in het Paletmenu.

Om het palet Bewaarde zichten te openen, selecteer je Venster > Scriptpaletten > Bewaarde zichten.

Dubbelklik in het Navigatiepalet (Design Suite product vereist) op het aanzicht of selecteer het aanzicht en selecteer Activeer of Activeer in nieuw deelvenster in het paletmenu. Het commando Activeer in nieuw deelvenster opent een zwevend venster om het bewaarde zicht weer te geven.

Druk vanuit een actief bewaard zicht op de pijltoetscombinatie die is ingesteld voor Wissel bewaard zicht (zie Voorkeuren Vectorworks: Categorie Bewerken) om naar het volgende of vorige bewaarde zicht te bladeren. Gebruikers met een Design Suite product kunnen door de bewaarde zichten scrollen in de huidige sorteervolgorde in het Navigatiepalet. Voor gebruikers zonder Design Suite-productlicentie worden de bewaarde zichten in alfabetische volgorde weergegeven.

Bewaarde tekenzones