Objecten in een muur bewerken

Net als bij symbolen is het mogelijk om het oorspronkelijke 2D- of 3D-object (of symbool) te bewerken nadat het muurbewerkingsobject is gecreëerd. Je kan bijvoorbeeld de positie of de vorm van het object wijzigen.

Om de objectbewerkmodus te activeren, dubbelklik je op het muurbewerkingsobject. Of: klik met de rechtermuisknop op het muurbewerkingsobject en selecteer het commando Bewerk in het contextmenu. Je kan het muurbewerkingsobject verwijderen door het oorspronkelijke object, waarop het muurbewerkingsobject gebaseerd is, te verwijderen. Klik op de knop Verlaat Muurbewerkingsobject om de bewerkmodus te verlaten.

Muurbewerkingsobjecten vertonen nog een gelijkenis met symbolen in die zin dat ze op verschillende manieren verplaatst en gedupliceerd kunnen worden in muren. Zie onderstaande linken voor meer informatie over deze bewerkingen:

Symbolen in muren verplaatsen met het gereedschap Selectie

Symbolen in muren verplaatsen met het commando Verplaats

Symbolen in muren verplaatsen met het gereedschap Verplaats

Serie duplicaten

Penant

Muurbewerkingsobjecten creëren

Symbolen in muren invoegen

Muren creëren