Beheer muuraansluiting namen

Commando

Werkomgeving: Pad

Beheer muuraansluiting namen

Architectuur: Architectuur

Landschap: Landschap > Architectuur

Spotlight: Spotlight > Architectuur

Het dialoogvenster Beheer muuraansluiting namen geeft alle muuraansluiting namen weer die gebruikt worden in het bestand, en toont welke objecten elke muuraansluiting naam gebruiken. Je kan een muuraansluiting hernoemen doorheen het bestand, of muuraansluiting namen binnen een specifieke obejctselectie veranderen.

Om muuraansluiting namen in een bestand te beheren:

Selecteer het commando.

Het dialoogvenster ‘Beheer muuraansluiting namen’ wordt geopend.

Klik hier om de velden te tonen/te verbergen.Klik hier om de velden te tonen/te verbergen.

Veld

Omschrijving

Muuraansluiting namen

Muuraansluiting naam

Een lijst van alle muuraansluiting namen in het bestand; selecteer een naam om de namen en soorten objecten die die een muuraansluiting met die naam gebruiken weer te geven

Muurstijlen die de naam gebruiken

Toont de namen van alle muurstijlen en muren zonder stijl in het bestand dat de geselecteerde muuraansluiting naam gebruikt; voor muren zonder stijl, wordt het aantal muren dat de muuraansluiting naam gebruikt aangeduid tussen haken. Deze lijst is enkel informatief; items kunnen niet geselecteerd of bewerkt worden.

Objecten met naam/object type

Toont de namen van alle invoegingen in het bestand dat de geselecteerde muuraansluiting naam gebruiken, en het type object (parametrische objectstijl, parametrisch object (zonder stijl), of symbool definitie). Voor parametrische objecten zonder stijl, wordt het aantal objecten dat de muuraansluiting naam gebruikt aangeduid tussen haken. Deze lijst is enkel informatief; items kunnen niet geselecteerd of bewerkt worden.

Hernoem doorheen document

Opent het dialoogvenster Muuraansluiting naam om de geselecteerde muuraansluiting te hernoemen voor alle muurstijlen, muren zonder stijl, parametrische objectstijlen, parametrische objecten zonder stijl en symbolen in het bestand die de muuraansluiting naam gebruiken. Klik op Kies bestaande naam om een naam te selecteren die al gebruikt wordt door andere muren of invoegingen in het bestand, of voer een nieuwe naam in.

Objectsitjlen en symbolen

Muuraansluiting namen in muurstijlen

Muurstijl toont een lijst van alle muurstijlen in het bestand, selecteer een muurstijl om de muuraansluiting namen weer te geen die door de muurstijl gebruikt worden. Muren zonder stijl worden niet opgenomen in de lijst.

De muuraansluiting namen lijst is enkel informatief; items kunnen niet geselecteerd of bewerkt worden.

Muuraansluiting namen gebruikt door objecten

De objectnaam kolom bevat een lijst van alle parametrische objectstijlen en symbooldefinities in het bestand met Gebruik muuraansluiting geselecteerd. Parametrische objecten zonder stijl staan niet in de lijst. Het objecttype en de muuraansluiting naam gespecificeerd voor de objectweergave.

Selecteer een of meerdere rijen om de muuraansluiting naam gespecificeerd voor de geselecteerde parametrische objectstijlen en/of symbooldefinities te wijzigen.

Wijzig de muuraansluiting naam in de selectie

Opent het dialoogvenster Muuraansluiting naam om de muuraansluiting naam gespecificeerd voor alle geselecteerde objecten te wijzigen en dezelfde naam te geven. Klik op Kies bestaande naam om een naam te selecteren die al gebruikt wordt door andere muren of invoegingen in het bestand, of voer een nieuwe naam in.

Concept: Muuraansluitingen

Muuraansluiting - instellingen

Heb je niet gevonden wat je zocht? Stel je vraag aan Dex, onze virtuele assistent.