Design SuitePanelen bewerken

Gereedschappenset

Selecteer paneel

Bewerk muur

Architectuur

Om stijlen en regels van vliesgevels te selecteren en bewerken:

Activeer het gereedschap en de methode.

Selecteer de te bewerken vliesgevel.

Selecteer de panelen die je wenst te bewerken. Panelen kan je niet verplaatsen. De positie van de panelen wordt bepaald door de stijlen en de regels. Panelen selecteer je op een vergelijkbare manier als stijlen en regels (zie Stijlen en regels bewerken).

De instellingen van de geselecteerde panelen kan je bewerken via de knop Instellingen in de Methodebalk.

OF: klik rechts op het paneel en selecteer Bewerk panelen in het contextmenu.

Wanneer een of meer vliesgevels geselecteerd zijn, kan je makkelijk een deur of raam invoegen. Klik hiervoor rechts op het geselecteerde paneel en kies uit het contextmenu de het commando Buitenraam of deur invoegen. Het raam of de deur wordt automatisch ingevoegd als een vliesgevelraam of -deur en aan de grootte van het geselecteerde paneel aangepast.

Profielen en panelen van vliesgevels bewerken