Design SuiteY-muurverbindingen

Gereedschap

Werkomgeving: gereedschappenset

Sneltoets

T-verbinding

Verbind muren

Vectorworks Architectuur en Spotlight: set Architectuur

Landschap: Architectuur en Landschap

Alt+J (Windows)

Option+J (Mac)

Y-muurverbindingen worden niet automatisch gecreëerd wanneer je de voorkeur Automatische muurverbinding gebruikt. Zie Voorkeuren Vectorworks: Categorie Bewerken voor meer informatie over de Vectorworksvoorkeur Automatische muurverbinding. Gebruik in de plaats daarvan de methode van de T-verbinding om een Y-verbinding tussen drie muren te creëren.

Om een Y-verbinding te creëren met drie muursegmenten:

Activeer het gereedschap en de methode.

Of: klik met rechts op de eerste muur die je wilt verbinden en selecteer het commando Verbind in het contextmenu.

Selecteer het muursegment waarvan de lengte dient te veranderen om aan te sluiten bij de twee eerder verbonden muursegmenten.

Klik op een van deze twee muursegmenten om de verbinding tot stand te brengen.

De muursegmenten worden verbonden.

Muren verbinden

Muren verbinden d.m.v. afronden