Exporteren als VGX 3D-model

Locatie

Exporteer VGX (3D)

Bestand > Exporteer

Vectorworks exporteert 3D-modellen in een VGX bestandsformaat dat kan worden weergegeven in het Vectorworks Cloud Services webportaal en de Nomad mobiele app, in Unity®-gebaseerde 3D en augmented reality (AR) weergave.

Exporteren als VGX 3D-model:

Stel de gewenste 3D begin weergave in op een ontwerplaag, inclusief zichtbaarheidsinstellingen van klasse en laag en een modelbegrenzing indien nodig. Alle zichtbare klassen en lagen zullen worden geëxporteerd.

Selecteer het commando.

Of gebruik het 3D-model afleiden commando op het Vectorworks Cloud Services webportaal, het desktopprogramma of de Nomad mobiele app.

Omdat 3D-modellen altijd verwerkt worden op Vectorworks Cloud Services, wordt het 3D-model afleiden dialoogvenster geopend op de cloud om de bestandsgrootte, prestatie en het uiterlijk te controleren. Als je nog niet bent ingelogd op Vectorworks Cloud Services, wordt er gevraagd om in te loggen voor je verdergaat.

Click to show/hide the parametersClick to show/hide the parameters

Parameter

Omschrijving

Resolutie van afgeronde vlakken

Stel de gewenste kwaliteit van de geometrie in

Modelbegrenzing

Wanneer het Vectorworks model een modelbegrenzinggebruikt in de weergave voor export, zal Optimalisatie modelbegrenzingobjecten uitsluiten die volledig buiten de modelbegrenzing liggen.

Bewaar als

Voer de bestandslocatie en -naam in

De taakstatus wordt weergegeven op het Vectorworks Cloud Services desktopprogramma en het webportaal.

Zie de online help for Vectorworks Cloud Services and Nomad om het geëxporteerde 3D-model weer te geven, te navigeren, te delen en te bewerken.

Concept: De zichtbaarheid van elementen in de tekening

Een model bekijken met modelbegrenzing