Design SuiteSchetsstijlen op maat creëren

Vectorworks voorziet verschillende standaard schetsstijlen in de bibliotheek, maar je kan ook je eigen schetsstijlen creëren.

Om een schetsstijl op maat te creëren:

Klik in het Hulpbronnenbeheer op de knop Nieuwe hulpbron. Selecteer de optie Schetsstijl en klik op Creëer. Of: kies 'Schetsstijlen' als filteroptie in het Hulpbronnenbeheer en klik vervolgens op de knop Nieuwe Schetsstijl.

Het dialoogvenster ‘Schetsstijl’ wordt geopend. Definieer de instellingen voor de schetsstijl zoals beschreven in Schetsstijlen bewerken.

De nieuwe schetsstijl verschijnt in de keuzelijsten voor schetsstijlen en in het Hulpbronnenbeheer.

Schetsstijlen bewerken

Schetsstijl