Design SuiteEigenschappen van trappen

Het Infopalet voorziet ook een knop waarmee je steeds alle eigenschappen kunt wijzigen. Sommige eigenschappen kan je rechtstreeks in het Infopalet wijzigen. Het Infopalet biedt daarnaast ook toegang tot specifieke tabbladen in het instellingenvenster via de knoppen 2D-instellingen, Constructie, Leuningen en Grafische kenmerken.

De parameters voor de algemene trapgeometrie uit het tabblad Algemeen en het totaal aantal treden verschijnen op het Infopalet als statische tekst, zodat je de waarden snel kunt raadplegen. Als je deze waarden wilt aanpassen, kan dit via het instellingenvenster.

In de sectie Instellingen trap van de help vind je een beschrijving van alle trapparameters per tabblad.

Instellingen van een trap opnemen en toekennen

Eigenschappen van ontwerplagen bewerken

Fouten in de geometrie van trappen

Trappen vervormen