Instellingen trap

In het dialoogvenster ‘Instellingen trap’ pas je de standaardinstellingen voor het gereedschap Trap (uitgebreid) aan (indien geopend via de knop Instellingen in de Methodebalk) of bewerk je de instellingen van een geselecteerde trap (indien geopend via het infopalet). Ook kan je in dit venster de huidige trapinstellingen bewaren als een symbool zodat je ze later in hetzelfde of in een ander bestand kunt hergebruiken. Wanneer je de instellingen via de Methodebalk opent, is er een tabblad Overnemen beschikbaar waarin je kan opgeven welke instellingen moeten worden overgedragen.

De instellingen zijn per thema gegroepeerd op verschillende tabbladen. Open elk tabblad en definieer de parameters.

Instellingen Trap: tabblad Algemeen

Instellingen Trap: tabblad Geometrie

Instellingen Trap: tabblad 2D-gedeelte

Instellingen Trap: tabblad Constructie

Instellingen Trap: tabblad afsluitingen

Instellingen Trap: tabblad Grafische kenmerken

Instellingen van een trap opnemen en toekennen