Paletten en tabbladen weergeven en verbergen

Een palet of palettabblad weergeven of verbergen:

Ga verder met één van de werkwijzen hieronder:

Selecteer Venster > Paletten > [naam palet] of [naam tabblad].

Klik met de rechtermuisknop in de tekenzone en selecteer Paletten > [naam palet] of [naam tabblad] in het contextmenu van het document.

De tabbladen die deel uitmaken van een multifunctioneel palet staan onmiddellijk onder de naam van het palet in het menu .

Het Infopalet wordt weergegeven met de tabbladen Vorm en Render; het tabblad Gegevens is verborgen

Klik in de titelbalk van het palet op het menu Palet en selecteer een tabbladnaam uit het menu om deze weer te geven of te verbergen.

Losgekoppelde tabbladen worden niet weergegeven in het Paletmenu. Om een losgekoppeld tabblad opnieuw te koppelen aan zijn originele palet en het weer te geven, klik op het Palet menu op de titelbalk van het palet en selecteer Koppel [tabblad naam] hier. Je kunt ook Koppel alle tabbladen hier selecteren om alle tabbladen in de paletfamilie opnieuw te koppelen en weer te geven.

Klik op de sluitknop (X) van het palet om het te verbergen.

(Windows) Klik met de rechtermuisknop op de titelbalk van het Infopalet en selecteer het commando Verberg in het contextmenu.

(Mac) Selecteer Venster > Paletten > Verberg geactiveerde paletten (of druk op Cmd+Shift+Option+H) om alle geactiveerde paletten in één keer te verbergen. Selecteer het commando om de geactiveerde paletten opnieuw weer te geven.

Functies van paletten

Tabbladen losscheuren en opnieuw koppelen

Vectorworks werkomgevingen