Het Startscherm

Het Startscherm, een onafhankelijk venster met aanpasbare afmetingen dat over de toepassing geopend wordt, is een toegangspunt naar verschillende bestanden, video’s en andere hulpbronnen om Vectorworks te leren kennen en te gebruiken. Afhankelijk van je Vectorworks voorkeuren en hoe je het programma opstart, wordt het Startscherm al dan niet automatisch bij het opstarten geopend; zie Voorkeuren Vectorworks: Categorie Sessie.

Om het Startscherm op elk moment te kunnen openen, volg een van deze werkwijzen:

Klik op het Startscherm icoon in de rechter bovenhoek van de Titelbalk (Mac) of de Menubalk (Windows).

Selecteer Help > Startscherm.

Het Startscherm wordt automatisch op de Start categorie geopend.

De vier categorieën hieronder beschreven, kan je vinden in de zijbalk samen met je account informatie en externe links naar het Vectorworks Klantenportaal, het Forum en de Technische support website.

Sommige categorieën, informatie en links zijn niet beschikbaar als je niet ingelogd bent, of niet verbonden bent met het internet. Het Startscherm moet minstens een keer verbinden met het internet om de inhoud te tonen.

Categorie

Inhoud

Start

Open nieuwe of bestaande bestanden, inclusief recente bestanden

Krijg toegang tot nieuwe demonstratie videos en voorbeeldbestanden op Vectorworks University

Leer

Krijg toegang tot Vectorworks University voor online training, videos over nieuwe functies en certificering-opleidingen

Bekijk de kalender voor komende evenementen en schrijf je in voor webinars en andere evenementen

Open het Vectorworks online helpsysteem

Cloud services

Krijg toegang tot je bestanden op Vectorworks Cloud Services

Leer hoe Cloud Services kan helpen met samenwerking, verwerking en opslag van grote bestanden, het delen van presentaties en virtuele rondleidingen met klanten en meer

Berichtencentrum

Lees nieuwe berichten en stel voorkeuren in

Het Startscherm wordt automatisch gesloten wanneer je een bestand opent vanuit de Start categorie of door een bestand te slepen naar het Vectorworksicoon in het Dock (Mac) of naar elk deel van het Startscherm (Windows). Je kan het Startscherm vergroten of verkleinen, verplaatsen, of op het vak Sluiten klikken om het Startscherm op elk moment te sluiten. Je kan Vectorworks niet gebruiken terwijl het Startscherm geopend is.

Het berichtencentrum

Extra hulpbronnen