Ooghoogte bepalen

Sneltoets

Verplaats verticaal

Wandel door

Visualisatie

Shift+U

Om de ooghoogte te wijzigen:

Activeer het gereedschap en selecteer de methode.

Klik in de tekening en houd de muisknop ingedrukt terwijl je de muis op of neer beweegt. De coördinatenbalk geeft je real-time informatie over de ooghoogte.

Met deze eerste muisklik definieer je het beginpunt, in de tekening aangegeven met een kruisje. Met behulp van dit beginpunt kan je het tempo van de beweging bepalen. Hoe verder weg van het controlepunt je met de muis beweegt, hoe sneller je rondkijkt. Keer met de muis terug naar het beginpunt om de beweging te vertragen of te onderbreken. Om de beweging te stoppen, laat je de muisknop los.

OF: Als je de gewenste ooghoogte kent, kan je deze waarde ingeven in het veld Ooghoogte in de Methodebalk. Dit veld kan je in elke methode aanpassen.

Wandel door

Wandelen door een model

Rondkijken

Console - Wandel door en kijk rond