Design SuiteInstellingen van stijlen, regels en panelen aanpassen

Methode

Gereedschap

Tool set

Bewerk vliesgevel Instellingen

Bewerk muur

Architectuur

Met de methode Bewerk vliesgevel Instellingen kan je de instellingen van stijlen en regels of panelen bewerken nadat de gewenste delen geselecteerd zijn door middel van de methodes Selecteer stijl of regel of Selecteer paneel, of met het gereedschap Bewerk vliesgevel.

Om de instellingen van stijlen en regels of panelen aan te passen:

Activeer het gereedschap en selecteer dan de methode Selecteer stijl of regel of Selecteer paneel.

Selecteer de te bewerken vliesgevel.

Selecteer de stijlen, regels of panelen die je wilt bewerken. Klik vervolgens op de methode Bewerk vliesgevel Instellingen.

Of: klik rechts op de stijl, regel of het paneel en selecteer Bewerk stijlen/regels of Bewerk panelen in het contextmenu.

Het dialoogvenster ‘Stijl- en regelinstellingen’ of ‘Paneelinstellingen’ wordt geopend. Pas de instellingen aan zoals beschreven in Stijlen en regels van vliesgevels en Panelen van vliesgevels.

Als je het dialoogvenster ‘Stijl- en regelinstellingen’ via deze weg opent, bevat het niet de optie bovenaan links om een categorie te selecteren, omdat de aan te passen stijlen/regels al zijn geselecteerd.

Profielen en panelen van vliesgevels bewerken

Concept: Vliesgevelrasters bewerken

Stijlen en regels bewerken

Panelen bewerken